söndag 10 juli 2011

Älvkarleby via Forsmark

Ålvkarleby

Ett litet trevligt samhälle några mil söder om Gävle. Har landat på en mycket trevlig camping Älvkarleby fiskecamp, bra priser generöst innehåll och bra personal.

Idag Söndag ligger jag stilla för att i morgon ta mig till en cykelverkstad i Skutskär dax att justera växlarna. De har inte fungerat så bra de sista milen bättre att göra det i tid med tanke på att det blir långre mellan större samhällen ju längre upp jag kommer.

Ser ut att kunna bli lite regn idag.

Om jag skulle titta tillbaks och göra ett litet bokslut för cyklingen.
1. Milen har blivit färre än jag planerat bara 5 mil om dagen istället för 8 mil.
2. Cyklingen genom de olika landskapen har varit fantastiskt.
3. Cykelspåret håller klass även om skyltningen på sina ställen är bristfällig.
4. Målet är Haparanda men med lite insikt så inser jag att målet inte är realistiskt med tanke mil per dag.
5. Oavsett så är min cykling en upplevelse av skönhet, svett och härliga möten med människor av alla åldrar och nationaliteter.
Det jag har märkt är att ensamcyklingen och samtalsämnet min cykel har gett mig en bred och social yta. Positiva människor och inte en enda surputt har jag mött.

När cykeln är fixad kör jag vidare norrut och sen får det visa sig hur långt jag har hunnit när sista dagen för cyklingen är inne.

Barnfondens logga på min blogg klicka gärna på den och skänk ett fruktträd till barn där du gör skillnad.
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Kan orsaken att du inte mött en enda surputt vara att det är svårt att vara sur när man möter en sån som du? Dvs en glad och trevlig människa som dessutom LIGGER ner när han cyklar!

    Hans

    SvaraRadera