lördag 2 januari 2010

Hemsidan kommer

Det känns roligt och en aning tillfredställande att lägga upp sidan som är tänkt som ett informationskomplement till den här Bloggen. Den är inte klar och kommer inte att bli om ens någonsin. Det ligger i sakens natur när den beskriver denna och troligen många fler resor.

Tränat oxå!
Jag har tränat i dag också, skönt när lusten att träna blir större än att låta bli. I dag tränade jag ben och mage. Hittade en hyfsad magövning, men tycker magträning är svår. Kanske för att det är så mycket ivägen för rörelsen;). När jag ger mig iväg den 3 maj så kommer ben och mage att vara avgörande faktorer för framgången med resan.
Viktanpassning!
Tror jag blivit av med ett kilo av överlasten runt midjan. Försöker att äta ganska normalt, men mindre portioner och hoppar över extra saker som godis (blev sugen bara jag tänkte ordet). Har upptäckt att det finns miljoner människor som vet hur man ska gå ner i vikt. Så jag får försöka hitta min egen väg mellan alla tipsen och sanningarna och se vilket resultat jag får. Vem vet, då kanske världen får ytterligare en som vet hur det ska vara och göras.

onsdag 30 december 2009

En bit av mig, det kommer fler

Här ser du en bit av mig. Jag är ingen sån där linslus, tycker det räcker med alla spegelbilder jag ser av mig själv. Men upptäckte att det var ju inte till mycket hjälp när det var dags att publicera ett foto på bloggen. Min tanke är just nu: Hur ska jag få ihop de andra delar av mig själv.

Kanske dags för en kamera, tja det ska jag ju ha med mig på cyklingen så varför inte börja nu. Kan vara bra att lära sig fota innan det är dags att skjuta skarpt.
Posted by Picasa

Äntligen lite respons

Nu kände jag för första gången, sen jag började träna, att det släppte lite grann. När jag klev ner från crosstrainern så kunde jag fortfarande andas och hjärtat höll sig kvar inom kroppen. 20 minuter långa som en evighet, men jag klarade det.

Efter att ha pressat benen lite extra med benmaskinerna (har säkert nåt bra namn)så stapplade jag hemmåt. Fy va kallt, det är 19 minusgrader och jag ser faktiskt andedräkten falla till marken som små isbitar.

Hemma satte vi oss och tittade på film, när filmen hade paus så fick jag en försenad julklapp av mina goa killar. En buff, en otrolig kul och nyttig grej för den som gillar att utsätta sig för friluftslivets alla fantastiska skiftningar. Vet ni hur mycket man kan göra med en buff? Om inte kolla in här: http://www.buffsverige.se/

Inte undra på att man blir förtjust eller? Sitter och jobbar men hemsidan just nu. Det är en del pyssel men jag får frysa tanken på att den ska vara helt klar när jag lägger ut den.