onsdag 14 april 2010

17 dagar och nu fixas det!

17 dagar kvar till äventyrets början. Just nu tränar jag benstyrka, eftersom den är viktigt när man liggcyklar. På min liggcykel kan jag inte ställa mig upp i uppförsbacken utan det är bara att trampa på. Men det kompenseras av god sittställning, lågt luftmotstånd och en härlig nära marken upplevelse.

Min tid går nu åt till att justera och och bygga till praktiska lösningar för utrustning och bekvämlighet på cykeln. Foton kommer vart efter det blir färdigt, inte så stort allmänintresse men för de andra med liggcykel är det kanske intressant.
På bilden ser du bakre fjädringen...där någonstans ska jag få rum med en bränsleflaska till mitt kök.

Det är roligt med utmaningarna för att fixa utrustningen, det mesta i tillbehör för cykel är skapat för standardcyklar. Så jag får hitta på egna lösningar, ibland blir de smarta, ibland raka motsatsen. Men det är utvecklande och vem vet den mentala ansträngningen håller kanske glömskan på avstånd ett tag till.

Tänkte skicka vidare en länk som vill läsa mer hur det är att cykla Daniel Rosengren heter han och här är hans blogg: http://www.scutisorex.se/

Ha det gött!

Se även min hemsida www.cykelbloggaren.se