tisdag 12 januari 2010

Njutning i Vinterkylan

Midvinternattens köld är hård, tja nu är det inte bara natten utan hela dygnet. Jag måste bara berätta om nåt fantastiskt jag har stött på!

Jag kan sitta och drömma mig bort i en bra tidning i timmar ibland. Men bor man i Säffle så är utbudet begränsat minst sagt. Nu inför jul så tänkte jag att jag skulle ge bort en prenumerartion av en bra tidning till min dotter. Vilsen satte jag mig vid datorn och googlade. En av träffarna var tidningskungen, det lät ju lagom kaxigt, så jag kastade mig in på sidan.

OOooch jag måste bara säga, gode tid, om Säffle utbudet var knapert så var detta rena himmelriket. Jag hittade en kanontidning till min dotter. Och sen har jag hittat den digitala tidskrift och bokdelen på tidningskungen. Så nu spelar det ingen roll hur kallt det blir, nu kan jag sitta där bland kuddarna i soffan och titta i alla dessa fantastiska tidskrifter. Jag börjar med Escape ett resemagasin med lite mer.

Har tränat ganska hyfsat, och börjar komma något så när i form. Längtar verkligen till i Maj och allt vad som händer då.
Kyliga hälsningar