fredag 30 april 2010

Underbart, pirigt och väldigt rörigt

Se även min hemsida www.cykelbloggaren.se

Hallå där kära bloggvänner, kul att just du tittar in. Nu handlar det inte om dagar längre utan om timmar 02.45 inatt (fredag) åker jag till Ystad. Räknar med att starta därifrån kl 12.00 +- några minuter. Det känns underbart att äntligen vara så nära resans början. Samtidigt lite pirrigt vad har jag gett mig in på men den tanken faller innan den ens har fått fäste. Nu är det fokus på utrustning, är allt med, kommer det att funka, ska jag ta den i stället, hur blir det med den ska jag skippa deen för att den är tung osv. En oändlig ström av funderingar och ifrågasättanden för att allt i sista stund ska vara klart. Packat och klart;)

Nu kommer jag att leva lite annorlunda och skulle verkligen uppskatta lite kommentarer på vägen. tyck till om det jag skriver, och upplever. Kanske har du roliga vänner som skulle vilja träffa mig och hamna på bloggen, kanske platser du anser att en cykelbloggare ska besöka och berätta om. Ja det finns så mycket att göra av vårt liv, gör det du också.

Föresten besök gärna barnfonden och skänk ett fruktträd till barn i Kambodja. Följ länken www.barnfonden.se . 50 spänn och barn får det bättre kan det bli enklare;)

onsdag 28 april 2010

Radio Värmland och livet
Se även min hemsida www.cykelbloggaren.se

3 dagar precis så startar resan. Ystad till Haparanda som du kanske har hört så cyklar jag för barnfonden. Jag vill ge något vidare till andra människor utifrån allt jag fått själv i form av mitt liv. Det handlar om att ge fruktträd 50 kr (mango, kokos, jackfrukter) till barn i kambodja och därmed bättre livsmöjligheter med hållbar ekologi och bra näring. Vi tar så mycket för självklart i allt vårt goda liv. klicka gärna på länken ovan och ge ditt bidrag eller bli fadder.

Har haft en fantastisk dag, med förberdelser och intervju i radio Värmland som kommer att följa mig på resan 1 gång i veckan under resan. Vill du lyssna på inlägget och dessutom bra musik kan du klicka på länken nedan.

Per Berg SR Värmland frågade hur man förbereder sig mentalt och det handlar om att gilla läget och njuta av nuet. För hoppas man att livet ska leva upp till ens egna förväntningar kommer man troligen vara missnöjd och bitter 95% av livet alla vakna timmar eller vad tror du?

Jag blev intervjuad av Per Berg för radio Värmland skickar med en länk till intervjun på annons 3 min in i programmet intervjun 6.50 in i programmet.

http://sverigesradio.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2336272&BroadcastDate=&IsBlock=

Artikel i NVT o Säffletidningenmåndag 26 april 2010

Drömlängtanssmärta


Se även min hemsida www.cykelbloggaren.se

4 dar kvar här hemma sen bär det av. Det finns mycket tankar och känslor i mig inför resan. Så är det väl alltid när man ska göra något speciellt. Dels en massa förväntningar och längtan till det som väntar, men självklart finns också en medvetenhet om att det blir tomt utan familj en hel månad.

Efter så många år i en tätt levande famil,j så blir det självklart tomt. Trots det så behöver man leva sina drömmar, sin längtan bara det sker inom ramar som funkar för alla.

Vad tycker du, är det möjligt att leva sina drömmar eller ska man bita ihop och harva på i det vanliga?
Hur ser dina drömmar ut?
Klicka på kommentarer och berätta.....

söndag 25 april 2010

Nördvarning

Nördvarning!!! Cyklat några mil och på begäran har jag lagt upp mer bilder på cykeln med utrustning nu är det 5 dagar och timmar kvar till avfärd.
Glöm inte bort att kommentera mina inlägg, du kan vinna en trisslott.

Se även min hemsida www.cykelbloggaren.se
Posted by Picasa

Liten bildmässig försmak av min resa

Se även min hemsida www.cykelbloggaren.se

Skickar iväg några bilder som visar hur det kommer att se ut på kvällarna när jag cyklat färdigt för dagen. I natt ska jag sova ute för första gången i år. Självklart är det så att man måste testa utrustning innan man ger sig iväg. Hur natten blev det får du veta mer om i morgon. Det är ju lite tidigt att lägga sig redan så nu ska jag ut och trampa några mil.